Degerfors kommun går live på Sitevision 2.6 CMS

In Java, Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Är SiteVision på väg att hinna ikapp och dra ifrån EPiServer gällande kommunala referenser? Den kommunala våren har börjat fantastiskt för Örebrogänget. Degerfors kommun har lanserat en ny webbplats i SiteVision. Sajten innehåller stor sökning, några nyhetslistningar och en evenemangskalender. Inte mycket mer. Men är det så snyggt att ha en fullt synlig inloggning för webbredaktörerna på startsidan? Det är javautvecklare på Degerfors själva som skött implementationen. Många nya SiteVision kunder verkar faktiskt kunna/vilja ta hand... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Degerfors sökmotor var inget vidare. Verkar som att det är Sitevisions egna. Jag kan rekommendera att testa Sitesseker eller kanske Google.

  2. Degerfors sökmotor var inget vidare. Verkar som att det är Sitevisions egna. Jag kan rekommendera att testa Sitesseker eller kanske Google.

  3. Om jag minns rätt så är standardsökmotorn, liksom många andra i javasammanhang som ska vara billiga, baserad på Lucene. Sök på MKSE efter Lucene för mer info om motorn. Används Siteseeker i javasammanhang?

  4. Författare

    Om jag minns rätt så är standardsökmotorn, liksom många andra i javasammanhang som ska vara billiga, baserad på Lucene. Sök på MKSE efter Lucene för mer info om motorn. Används Siteseeker i javasammanhang?

Leave a Comment