Degerfors kommun går live på Sitevision 2.6 CMS

In Java, Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Är SiteVision på väg att hinna ikapp och dra ifrån EPiServer gällande kommunala referenser? Den kommunala våren har börjat fantastiskt för Örebrogänget. Degerfors kommun har lanserat en ny webbplats i SiteVision. Sajten innehåller stor sökning, några nyhetslistningar och en evenemangskalender. Inte mycket mer. Men är det så snyggt att ha en fullt synlig inloggning för webbredaktörerna på startsidan? Det är javautvecklare på Degerfors själva som skött implementationen. Många nya SiteVision kunder verkar faktiskt kunna/vilja ta hand...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Degerfors sökmotor var inget vidare. Verkar som att det är Sitevisions egna. Jag kan rekommendera att testa Sitesseker eller kanske Google.

  2. Degerfors sökmotor var inget vidare. Verkar som att det är Sitevisions egna. Jag kan rekommendera att testa Sitesseker eller kanske Google.

  3. Om jag minns rätt så är standardsökmotorn, liksom många andra i javasammanhang som ska vara billiga, baserad på Lucene. Sök på MKSE efter Lucene för mer info om motorn. Används Siteseeker i javasammanhang?

  4. Författare

    Om jag minns rätt så är standardsökmotorn, liksom många andra i javasammanhang som ska vara billiga, baserad på Lucene. Sök på MKSE efter Lucene för mer info om motorn. Används Siteseeker i javasammanhang?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.