Degerfors kommun går live på Sitevision 2.6 CMS

In Java, Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Är SiteVision på väg att hinna ikapp och dra ifrån EPiServer gällande kommunala referenser? Den kommunala våren har börjat fantastiskt för Örebrogänget. Degerfors kommun har lanserat en ny webbplats i SiteVision. Sajten innehåller stor sökning, några nyhetslistningar och en evenemangskalender. Inte mycket mer. Men är det så snyggt att ha en fullt synlig inloggning för webbredaktörerna på startsidan?

Det är javautvecklare på Degerfors själva som skött implementationen. Många nya SiteVision kunder verkar faktiskt kunna/vilja ta hand om sin egen utveckling. Ett gott tecken i CMS sammanhang.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Skiddestinationen handlar upp ny partner och innovativ, engagerande webb inför säsongen

Kommentarer

  1. Degerfors sökmotor var inget vidare. Verkar som att det är Sitevisions egna. Jag kan rekommendera att testa Sitesseker eller kanske Google.

  2. Degerfors sökmotor var inget vidare. Verkar som att det är Sitevisions egna. Jag kan rekommendera att testa Sitesseker eller kanske Google.

  3. Om jag minns rätt så är standardsökmotorn, liksom många andra i javasammanhang som ska vara billiga, baserad på Lucene. Sök på MKSE efter Lucene för mer info om motorn. Används Siteseeker i javasammanhang?

  4. Författare

    Om jag minns rätt så är standardsökmotorn, liksom många andra i javasammanhang som ska vara billiga, baserad på Lucene. Sök på MKSE efter Lucene för mer info om motorn. Används Siteseeker i javasammanhang?

Leave a Comment