Scania.com passerar 125 egna Adobe Experience webbar, går upp i AWS ”AEM as a Cloud Service”

In Cloud / Förvaltning, Adobe AEM, Amazon, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Scanias digitalteam som förfogar över den Adobe Experience Manager miljö och de Marketing Cloud produkter gruppen äger har växlat upp sina installationer rejält, låter ansvaraiga mjukvaruarkitekten Peter Grape meddela. Scania.com med marknadssajter på Adobe Experience Manager CMS ska ha utökats under det senaste året. Nu har Scania passerat totalt 125 egna, publika webbplatser och sajter. På hela 48 olika språk för alla marknader där Scania är aktiva. Ungefär lika många som AEM- och branschkollegorna Volvo Group...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon