Scania väljer SiteVision för kommunikation mot 46 000 anställda

In Intranät, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Utöver alla referenser inom offentlig sektor, och framförallt svenska kommuner, nosar SiteVision på allt större kunder inom svensk privat sektor. En av de senare storskalperna in är Scania som valt plattformen som central produkt för uppdaterade, egna sociala intranätet 2018. SiteVisions webbpubliceringsverktyg togs in av den globala fordonstillverkaren redan för fyra år sedan i ett samverkansprojekt. Men nu föryngras och förnyas licensen samtidigt som installationerna utökas, berättar Sitevision för MKSE.com. Scania säljer lastbilar, bussar och tjänster...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon