Adobe släpper AEM PaaS Cloud Service, känga till konkurrenternas kostsamma uppgraderingar

In Nyheter, Adobe AEM, CXM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Adobe kallade under måndagen upp Experience Cloud Adobe AEM VP Engineering Jean-Michel Pittet för en presskonferens. Han har erfarenhet från det gamla Day-teamet sedan mer än ett decennium tillbaka och har varit med och format den ursprungliga CMS-produkten. Jean-Michel berättade om en av de största förändringarna produkten genomgått sedan den gick från Schweizisk ägo till att bli en grundsten i Adobes erbjudande för CMO och CTO:er. Det handlar om dagens tillkännagivande av "AEM as a Cloud...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon