Scania handlar upp ny digital strategi- och designpartner

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mer från Scania denna fredag. Industri- och transportföretaget har just handlat upp en ny partner för allt framtida strategi, varumärke- och designarbete.

Det blev Kurppa Hosk (numera en del av digitala byrågruppen, med Curamando, finansierad av Altor) med kontor i New York och Stockholm är ny design- och innovationspartner. Det hälsar byråns kommunikationsansvarige till MKSE.com. Scania ska 2020 driva skiftet mot elektrifiering och effektivisering av olika transportflottor. Och Kurppa Hosk ska stötta Scania i deras arbete med att förtydliga och paketera varför de har marknadens starkaste erbjudande. Samt hur transportbranschen bäst kan bidra i kampen mot global uppvärmning.

” – Scania är ett av de absolut finaste varumärkena vi har i Skandinavien och också ett av Sveriges största företag så det är med stor stolthet och ödmjukhet som vi har åtagit oss uppdraget. Vår roll blir att stötta Scania i deras arbete med att förtydliga och paketera varför de har marknadens starkaste erbjudande.”

Säger Måns Jacobsson Hosk, VD på Kurppa Hosk.

Kurppa Hosk jobbar även med Dustin, Tink, SEB, La Mer och Afound just nu.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Strategiska bedömningar och utvärderingar säljer fortsatt bra hos martech-husen
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss