Sharepoint för Intrums intranät samt för 1000 man stort statligt bolag

In ECM, Intranät, Nyheter, Office 365 SharePoint Online, SharePoint MOSS 2007 by edenstromLämna en kommentar

Meri Mäkkylä valde Sharepoint MOSS 2007 när Intrum Justitia byggde sitt nya intranät. Leverantör vart Björn Bemgårds Precio. Målsättningarna för intranätsprojektet var bland annat: Att skapa en tydlig struktur med gemensam förstasida innehållande både lokal information som är relevant och lockande, samt länkar till lokala verktyg som är nyttiga för användarna. Att skapa lättanvända och funktionella samarbetsytor för både funktioner och projekt. Att migrera all information från det gamla intranätet (efter rensning). Förbättrad och mer lättillgängligt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment