Vad mikrobloggas det om CMS?

In Escenic, Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom8 Comments

Det är fantastiskt underhållande att se alla mikrobloggposter om CMS systemen. Vad som sker på företagsinstallationerna och vad det egentligen tycks om de största svenska tillverkarnas produkter. Kundkontakt i sin mest ärliga form. I högerkolumen på den här bloggen har jag lagt till en liveström. Där kan ni löpande kan läsa vad det skrivs. Obetalbart ärligt, direkt och träffande. Escenic är ute och möter lovord och kritik på bl a Twitter. Liksom många amerikanska CMS-företag. Och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hårda bud för EPi, på den micro-blogg strippen! ;) Frågan är om den är normativ?

  2. Hårda bud för EPi, på den micro-blogg strippen! ;) Frågan är om den är normativ?

  3. @Andreas Karman: Gå med på Robert Nymans Geek Meet maillista, han skickar ut en del jobbposter jag tror kan passa dig!

  4. @Andreas Karman: Gå med på Robert Nymans Geek Meet maillista, han skickar ut en del jobbposter jag tror kan passa dig!

  5. Jag är redan med där, men jag hoppas att det inte ska behövas. Bloggandet har redan resulterat i flertalet intressanta uppslag!

  6. Jag är redan med där, men jag hoppas att det inte ska behövas. Bloggandet har redan resulterat i flertalet intressanta uppslag!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.