Shopify Plus attackerar Adobe Magento och SAP Hybris Commerce. Har egenskaper konkurrenterna saknar

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, SAP Commerce Cloud, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ledande e-handelsplattformen Shopify stiger på börsen av flera anledningar. Dels visar det sig att förvärvet av svenska Tictail enbart gick på 159 Mkr, där hela 146 Mkr bestod av värdet på bolagets e-handelskompetenta personal. Dessutom tror analytikern Ygal Arounian på Wedbush Securities att bolaget inom kort kan stiga med runt 25% på börsen, marknaden ska inte ha förstått potentialen i Enterprise-produkten Shopify Plus. Shopify Plus ska gå bra och marknadsför sig just nu med: "Allt förutom den häftiga...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon