Budweiser digitaliserar ölen med ny e-handel och egen saftblandare

In Android, E-handel, iPhone, Nyheter, Online Marketing, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Budweiser Beer fortsätter lansera olika Shopify e-commerce lösningar. Efter den, numera stängda och ersatta shop.budweiser.com har nya Budredlights.com öppnat upp. Det är en nischad ehandelslösning riktad mot alla Bud öldrickare som även gillar hockey. För 159 dollar säljer Anheuser-Busch en egen "Red light" saftblandare som via wifi blinkar och låter när favoritlaget gör mål. Kanske även en ljudlig uppmuntran att även öppna en till öl? Lampan är en del av Budweisers digitalisering där den kopplas samman med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon