Sime och Epicenter tar hem begreppet Digital Transformation i kommande ”Sime 2.0”

In CDP, DMP, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Genom att koppla ihop entreprenörer, startups och det etablerade svenska näringslivet har Sime i många år varit ytterst delaktiga i att forma den svenska startupscenen, mentaliteten och inte minst all rådande hype inom digital transformation. Sime introducerade och sponsrade för 2,5 år sedan även 5000 m2 stora mötesplatsen Epicenter (med AMF Fastigheter), som blivit ett favorittillhåll för att prototypa, "faila fast" och utföra andra "Hyper Island-aktiga" övningar bland svenska digitalintresserade företag och olika service design-byråer. I år...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon