Sitevision kommer i ny version

In Offentlig sektor, Sitevision by edenstrom5 Comments

Det kom en säsongsrapport från SenseLogic SiteVision på posten. Örebroföretaget berättar att i november lanseras SiteVision 2.6 med förbättrat LDAP-stöd, ökad prestanda, förbättrad feltolerans och bättre stöd för flyttade objekt i katalogtjänsten. Inga killer-apps direkt. Men äntligen ska friendly-URL stödet kommit på plats.

sitevision

Roligare är 2008 års kundlista. SiteVision har tagit en del fina kunder inom främst offentlig sektor. Nästa event med SiteVision är Sitevisiondagarna 25-26 mars 2009.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kommunens nya intranät ska motivera, inspirera och pusha medarbetare med teknik

Kommentarer

  1. Kul för Örebrogänget… Jag har följt dem sedan de var en del av Telia. SiteVision är bra men skulle de agera som EPiServer med partners så skulle det ta fart på riktigt. Misstänker att de lever mest på konsulttiden och inte på licenser till verktyget.

  2. Kul för Örebrogänget… Jag har följt dem sedan de var en del av Telia. SiteVision är bra men skulle de agera som EPiServer med partners så skulle det ta fart på riktigt. Misstänker att de lever mest på konsulttiden och inte på licenser till verktyget.

Leave a Comment