SiteVision slår ut Drupal på Kammarkollegiet, ny webb och intranät

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sex år efter att Kammarkollegiet valde Drupal CMS för både externwebb och intranät passar man på att byta ut båda två plattformarna igen. Denna gång till en svensk SiteVision lösning. Under 2019 väntas Kammarkollegiet lansera sina nya webbplatser och ett nytt Social Collaboration intranät. Drupal-leveransen 2012 stod Happiness för. Kammarkollegiet.se använde även dessförinnan en Drupal 6 lösning. Kammarkollegiet är en myndighet med mer än 35 uppdrag av regeringen. Ett av huvuduppdragen är att ständigt effektivisera den offentliga förvaltningen genom att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon