Sitoo vinner största affären någonsin, 0,5 mdr värdering

In E-handel, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Lagerhaus var först att använda Sitoos omnikanalstöd för butik, näthandel och lager. Sedan dess har förra andra retailaktörer anslutit. Chimi var en av de senare, de anslöt i somras. Nu omsätter bolaget 70 Mkr och idag vinns den största affären hittills med  den norska modekoncernen Varnergruppen och modekedjorna Cubus, Dressmann, Dressmann XL, Bik Bok, Carlings, Volt, Junkyard samt Levi’s Store.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

”Dagens konsumenter förväntar sig att att världarna sitter ihop. Du beställer på nätet och hämtar i butik, eller kollar lagret på nätet och köper på plats. Det finns runt 40-50 kombinationer av detta som på bondsvenska brukar kallas ’omnikanal’”

Säger Sitoos vd och grundare Jens Levin. I den senaste nyemissionen på 20 Mkr värderades Sitoo till 470 Mkr.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Chimi kopplar ihop omnikanallösning med nytt affärssystem

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss