Min Stora Dag köper in Salesforce Marketing av Axenon NoA

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Salesforce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Axenon/NoA och svenska Salesforce Services är klara med årets pro bono projekt för molnjättens svenska gren. Det blev Min Stora Dag som fick en licens och ett projekt levererat lagom till jul. Det är en Salesforce Marketing Cloud som Min Stora Dag ska använda för att ta omhand om nuvarande och framtida medlemmar och besökare samt se till att smartare driva in nya.

Vilka handlar upp Salesforce i Sverige?
Upphandlingar och Preferenser. MKSE.com har en aktiv sektion med allt som händer inom området.
Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Salesforce Marketing Cloud ska även användas för att nå ut med historier om glädjen som en Stor Dag kan ger barn på ett effektivare sätt. Min Stora Dag grundades år 2000 och skapar glädjefyllda upplevelser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får nära 5000 barn som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en bekymmersam vardag. Minstoradag.org är annars en WordPress med populära Matomo open source analytics.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Praktiska gymnasiet live på WordPress av AcadeMedia Inhouse

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss