SJ släpper SJ.no på rekordtid, IaaS/PaaS och Cloud Born Application

In Nyheter, Adobe AEM, API, Check out/Kassasystem, CXM, Java by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SJ har blivit riktigt snabba på att rulla ut egna nya digitalsatsningar och projekt. Förrförra vinnaren av Årets Sajt har lärt sig mycket baserat på egna erfarenheterna från uppsättningarna av den Enterprise Java plattform och de agila team de satte samman förra decenniet. Bland annat när de omfattande Adobe AEM projekten för SJ.se togs fram. När SJ tar över trafiken för vissa linjer i Norge åtnjuter de fördelarna att snabbt komma upp med egna bokningslösningen online....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon