Snygg Bohuslaningen.se på Polopoly av effektivt team

In Nyheter, Polopoly Atex by edenstromLämna en kommentar

Stampen har lanserat bohuslaningen.se på nya företagsgemensamma CMS:et Polopoly. Sajten närmar sig 8000 UB per dag. Är inte det här väldigt bra gjort av Bohusläningen och Harry Gerds team på två som inkluderar javautvecklare och designer? Driftigt av Martin Bergqvist och Fredrik Lystell. Hur mycket hjälp från Polopoly och eventuella konsulter hade ni? Hur som helst glädjer nyheten mig då tvåsiffriga miljonprojekt börjar bli kutym och CMS-projekt på tre kvartal kallas "snabba". Plattformsbyte- och designprojektet, som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment