Drupal 7, sogeti, Umbraco Drupal, Episerver, Nyheter, Umbraco

Sogeti flyttar kundernas fokus från EPiServer till Drupal och Umbraco

In Drupal, Episerver, Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Sogeti vann för 2,5 år sedan ett större ramavtal med Konsumentverket som då främst innebar leverans av framtida EPiServer webbar. Men sedan dess har fokus skiftat och det är numera Drupal som erbjuds myndigheten. Nu kommer de första Konsumentverket Drupal-releaserna. Sogeti har utvecklat en nya Konsumentverket Money from Sweden, vars syfte är att vara en prisjämförelsetjänst för pengar utomlands, så kallad remittering, för myndigheten. Det är en en jämförelsetjänst där olika aktörernas avgifter för att föra över pengar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 10:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kan valet av #Drupal ha att göra med att tjänsten samarbetar med Världsbankens remitteringstjänst som är en Drupalsite? Det blir ju möjligt för konsumentverket och Sogeti att ta del av befintligt system och utveckling som har gjorts.

  2. Mig veteligen stod Cerpus för all Drupalutveckling. Äras den som äras bör.

  3. Men det var Sogetis kund. De har ett eget case på startsidan om Drupal projektet.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.