Sogeti flyttar kundernas fokus från EPiServer till Drupal och Umbraco

In Drupal, Nyheter, Optimizely/Episerver, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Sogeti vann för 2,5 år sedan ett större ramavtal med Konsumentverket som då främst innebar leverans av framtida EPiServer webbar. Men sedan dess har fokus skiftat och det är numera Drupal som erbjuds myndigheten. Nu kommer de första Konsumentverket Drupal-releaserna. Sogeti har utvecklat en nya Konsumentverket Money from Sweden, vars syfte är att vara en prisjämförelsetjänst för pengar utomlands, så kallad remittering, för myndigheten. Det är en en jämförelsetjänst där olika aktörernas avgifter för att föra över pengar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kan valet av #Drupal ha att göra med att tjänsten samarbetar med Världsbankens remitteringstjänst som är en Drupalsite? Det blir ju möjligt för konsumentverket och Sogeti att ta del av befintligt system och utveckling som har gjorts.

  2. Mig veteligen stod Cerpus för all Drupalutveckling. Äras den som äras bör.

  3. Men det var Sogetis kund. De har ett eget case på startsidan om Drupal projektet.

Leave a Comment