Sopra Steria vinner Sveriges Television, Sveriges Radio och Covidbevis

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter att ha vunnit upphandlingen att få ta fram ny tjänstedesign (service design) för Sveriges Radio och högaktuella Covidbevis.se visar svenska Sopra Steria upp ännu en större tjänstedesign-"win". Allt efter förvärvet av EGGS som skapade en ny 300 man stor UX/service design enhet. Det är Sveriges Television som valt Sopra Steria efter en upphandling gällande leverans av kategorin "Tjänstedesign" (behovskartläggning, effektkartor, användarresor, facilitera innovation, förenkla arbetsflöden och processer) till Sveriges Television i 24 månader framöver. Sopra Steria...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon