Spendrups förändrar alla processer för sälj- och kundupplevelse, inför Salesforce Service Cloud

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stretch har i början av året genomfört två större Salesforce-implementationer hos nya kunden Spendrups. En bra kundupplevelse för Spendrups ska innebära proaktiv och effektiv service där kunden snabbt får hjälp med sitt ärende oavsett vem han eller hon pratar med hos leverantören. Uppdraget delades in i dels implementation av Salesforce Service Cloud och anpassning av lösningen för att stödja Spendrups säljprocess. Spendrups ville erbjuda sina kunder bättre service och samtidigt effektivisera sina interna verksamhetsprocesser. De ville samla...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon