Stor webb-TV och fimpat community på nya DN.se

In Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Dn.se portionerar ut de kommande Dn.se -nyheterna på ett snyggt sätt. Dagliga uppdateringar, redo för feedback, släpps i egna utvecklingsbloggen. De senaste tre dagarna har nyhetssajten outat om sökning, webb-TV och medlemskap/community. Den senare försvinner. Låt mig sammanställa det viktigaste för er: Ny, fet webb-TV spelare. Inspirerade av nya Youtube storleken? SERP, sökresultat kommer se ut så här: Så ska alltså cookies ersätta medlemskapet på DN.se. Detta gör även att nyhetsbrev och bevakningar slutar fungera. Vissa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment