Storm och Sitevision vill ta headless ecommerce position

In E-handel, Nyheter, SiteVision, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Storm och Sitevision har slagit ihop sina påsar. Storm tar allt oftare en "headless ecommerce" position och det passar bra med de svenska mindre företag som inte investerat i egen e-handelsteknologi på sistone. Men som ändå vill vara med till shortlist i de upphandlingar där e-handel är ett krav. Tillsammans vill Sitevision och Storm Commerce erbjuda enkelhet, paketering och speed-to-market berättar de. ”- SiteVision är ett omtyckt webpubliceringsverktyg (CMS) som används av hundratals webbplatser i Sverige och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon