Svenska Bostäder pandemiuppdatertar intranät och internkommunikation med målstyrning och mätbart engagemang

In Intranät, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska Bostäder var redan hösten 2018 tidiga med att modernisera egna intranätet och internkommunikationen med grepp som “content reduction“ av hela 95% för ökad läsförståelse, prestanda och datahantering. Nu under pandemin har Svenska Bostäder fortsatt putsa på egna Optimizely/Episerver CMS intranätet, berättar bolagets Benjamin Beyene. Det uppdaterade intranätet ska aktivt förändrats för att förbättra egna medarbetarnas upplevelse och för att de skulle kunna jobba mer målstyrt. Svenska Bostäders driver just nu igenom ett större arbete mot...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon