Electrolux bygger ny D2C pandemi-ehandel på Optimizely / Episerver Commerce

In Check out/Kassasystem, E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Electrolux må försökt ”komma ur” Optimizely / Episerver CMS och Commerce sviterna på olika strategiska sätt genom åren, men samtidigt kräver pandemi och andra marknadsförändringar att bolaget även växer med och utvecklas digitalt på olika sätt. Som med kundnära, direktkommunicerande D2C projekt och sjösatta e-handelslösningar t ex. Det har nu svensk-vietnamesiska partnern Niteco sjösatt för Electrolux i deras sedvanliga Optimizely / Episerver miljöer.

Även här var så klart tiden en faktor. Den nya e-handelslösningen (även om det fanns både electrolux.com och electroluxhome.se lösningar på samma plattform redan innan) kom upp på enbart fyra månader berättar teamet bakom. Lösningen som först rullas ut är den lokala, den för Electrolux Vietnams e-handelsbehov.

Vi har mer på samma ämne:  Vattenreningsföretaget sålde 40 000 flaskor, börjar sälja över D2C

Niteco berättar även att man sett till att uppdateraDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Vi har mer på samma ämne:  Coops kvitton ska utbilda kunderna, bättre liv snarare än utskrivna siffror


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.