Electrolux bygger ny D2C pandemi-ehandel på Optimizely / Episerver Commerce

In Check out/Kassasystem, E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Electrolux må försökt ”komma ur” Optimizely / Episerver CMS och Commerce sviterna på olika strategiska sätt genom åren, men samtidigt kräver pandemi och andra marknadsförändringar att bolaget även växer med och utvecklas digitalt på olika sätt. Som med kundnära, direktkommunicerande D2C projekt och sjösatta e-handelslösningar t ex. Det har nu svensk-vietnamesiska partnern Niteco sjösatt för Electrolux i deras sedvanliga Optimizely / Episerver miljöer.

Även här var så klart tiden en faktor. Den nya e-handelslösningen (även om det fanns både electrolux.com och electroluxhome.se lösningar på samma plattform redan innan) kom upp på enbart fyra månader berättar teamet bakom. Lösningen som först rullas ut är den lokala, den för Electrolux Vietnams e-handelsbehov.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Arctic Paper köper in ny B2B e-handel på Optimizely Commerce

Niteco berättar även att man sett till att uppdateraDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Thule Group släpper ny närvaro och D2C på Sitecore av Consid


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon