Tre nya partnerskap mellan e-handelsprodukter och CMS-bolag tillkännages

In BigCommerce, Commercetools, CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

De som inte har 14,6 miljarder SEK att lägga på att köpa sin egen e-handelsprodukt får samarbeta. I andra veckan februari presenteras flera samarbeten mellan headless och traditionella CMS samt e-handelsprodukter.

Tyska commercetools, nu en del av Adobe AEM (!)-storanvändarna och mikrotjänstefokuserade REWE Digital GmbH, tycker att Umbraco open source är den perfekat partnern för en integerad e-handels och CMS-upplevelse för redaktörer och handlare.

Svenska Storm Commerce berättar att de idag inlett ett nytt partnerskap med Umbraco open source CMS. Främst via den nya Umbraco App-Store där tredjepartsprogramvara erbjuds. I den nya app-katalogen som lanserades i januari finns headless e-handelstillverkarens produkt.

” – Umbraco har på kort tid blivit ett av de mest populära valen av CMS till Storm Commerce, vilket känns naturligt då det upplevs som väldigt enkelt och lättarbetat av både användare och utvecklare. Umbracos tydliga fokusering på att leverera en riktigt bra CMS-lösning, passar bra in i den best-of-breed-filosofi som vi båda tror på, dvs att tilläggsfunktionalitet oftast görs bättre av specialiserade tjänsteleverantörer.”

Berättar Michael Hallberg, CCO på Storm Commerce.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nya referenser från ledaren på WooCommerce, trots riskkapitalisternas ogillande

Acquia Drupal ingick i vintras ett nytt partnerskap tillsammans med både BigCommerce Commerce-as-a-Service, Elastic Path och Salesforce Commerce Cloud.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss