Trello köps upp av Jiras ägare Atlassian

In Kanban, Metodik, Nyheter, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Atlassian ska hippa till egna, lite sömnigare bolagsinnehaven Jira och HipChat genom att förvärva Trello.För 2012 och 2013 års favorit-scrumboard Trello var nog tiden inte helt fel att sälja. En stundande lågkonjunktur och den dalande hypefaktorn i skuggan av Slack gjorde timingen rätt bra. Speciellt spännande är det att Jive så sent som gör en månad sedan (!) FUD:ade alternativ som Slack och Trello. Hela 3,85 mdr SEK betalar Atlassian för Trello....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment