Trots flera nedläggningar, webbyrå satsar på ny innovations-studio i Stockholm

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det var ett tag sedan vi hörde om de omfattade studiosatsningarna i egna, rymliga lokaler i t ex centrala Stockholm från Service Design och Design Thinking aktörer som Epicenter, Berghs, Doberman, Capgemini Idean, PwC Pond och Evry Method. Den förstnämnda innovationssatsningen har hunnit bli fyra år gammal (!) och PwC valde redan förrförra året att lägga ned sin 1500 m2 stora, kostsamma studiosatsning (bilder från den nuvarande finns ovan). Många kunder valde istället att ta hem liknande innovationssatsningar i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon