Berghs skapar erbjudande inom digital transformation, sång och dans nya idéer

In CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Den senaste given inom Digital Transformation står Berghs för. De kopplar samman sin främsta råvara, kreativa unga studenter, med det fortsatta behovet inom 'disruption'. Att skaka om, utmana sig själva. Något de främst större, börsnoterade svenska företagen verkar fortsatt vilja ha. Nya Studentlab kan vara något på spåret med de hungriga, nytänkande millennials de förmedlar. "Digital Transformation"-uppdraget för studenterna på plats hos eventuella uppdragsgivare blir "att skapa nya kreativa och innovativa idéer för sin uppdragsgivare". De får...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment