Doberman startar upp Industrial Design-enhet för IoT-satsning

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Doberman blir inte uppköpta. De köper själva upp. Och de väljer nakna högtalarproduktföretaget People People. Industridesign- och IoT uppkopplade prylar-byrån kommer integreras in i Dobermas organisation och jobbar från årsskiftet över Dobermans designstudios i både Stockholm och New York. Kunderna inkluderar Miele, IKEA, SAS och Snickers Workwear. Anna Palleschitz blir ny ansvarig för området Industrial Design på Doberman. Men Dobermans kassa om 25 Mkr förbli nog intakt på service design byrån. People People behövde en partner...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon