Svenska företag överger ”startup-mentaliteten”, flyttar hem innovationslabb

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Är idén om "startup-mentaliteten", design thinking och att lära sig från kreativa workshops i grupp på väg att ebba ut? Som MKSE.com skrev om i en artikel igår etablerar sig fortfarande nordiska företag med nya hubbar, labb och prototyping-verkstäder i Stockholm och Sverige. Men betydligt många fler är de som istället lämnat sina "service design-nästen" det senaste året. Inbjudna chefer på högsta ledningsnivå har sedan ett tag tillbaka sagt upp kontraktet och flyttat tillbaka sin innovationsverksamhet till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment