Disqus, Nyhetskanalen.se, TV4.se Gratis, Nyheter, Polopoly Atex

TV4.se och Nyhetskanalen.se går över till Disqus

In Gratis, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Nu har hela TV4.se och Nyhetskanalen.se gått över till Disqus kommentering. Tidigare lösningen på CMS:et Polopoly (communityCommentContainer) överges till förmån för den amerikanska tjänsten, som är helt gratis. Läser du MKSE.com i din vardag? Stöd mig gärna med en röst i YABA 2010! Disqus lösning för att hantera kommentarer har varit uppe för test inom denna del av Bonnier sedan i oktober 2009 då MKSE.com skrev om det. TV4 började efter det med att flytta över...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kan någon förklara för mig varför man ska hantera kommentarerna med Disqus istället för att sköta det själv. Jag har inte fattat grejen, vad har jag missat?

  2. Disqus är hett! Ett minus är att det är inte lätt att styla smådetaljer runt formuläret.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.