Tyska företaget ITB vinner svenska PIM-affärer

In Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Konkurrensen hårdnar för inRiver PIM i Sverige. Nu är även tyska PIM-leverantören ITB inne i landet då de vann Beijer Ref. stora PIM-upphandling. Även Pimcore, Informatica och C4 Contexture har den senaste tiden vunnit affärer som inRiver hade lättare att ta hem för något år sedan. Dessuotm har norska WebOn nyligen etablerat sig i Sverige. Beijer Ref är en teknikinriktad handelskoncern inom kyla och klimatreglering. ITB PIM har tidigare framgångsrikt varit inne i Sverige då de byggt sökmotorn...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon