UC.se väljer SiteVision på nytt

In Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Vad MKSE.com erfar väljer UpplysningsCentralens uc.se, som erbjuder svenska och utländska kreditupplysningar som underlag till drygt 10 miljoner affärs- och kreditbeslut som varje år, att förnya, konsolidera och bygga nya webbar med SiteVision som CMS. Bl a huvudsajten som idag inte ligger på en SiteVision CMS. En tung referens för Örebroföretaget som redan driver PPM.nu och snart även arbetsformedlingen.se / AMS.se. Kunder som lokala konkurrenter som EPiServer och Atex Polopoly gärna skulle norpat åt sig. Uc.se...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment