Unionen väljer Salesforce CRM och ny NGO-paketering

In Drupal, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Unionen är en av årets nya storkunder till Salesforce, det berättar nya Sverige-VD:n Dan Bjurman när han pratar om senaste årets framfart och vunna uppdrag i ett decembersamtal med DagensOpinion Brief. Unionen kan ha intresserats av den låga "NGO" prissättningen samt att det finns färdiga appar för att sköta och driva in donationer via Salesforce. Salesforce har ett sofistikerat system där de hjälper olika typer av organisationer och organ med främst sitt Salesforce CRM-stöd för ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon