Unionen väljer Salesforce CRM och ny NGO-paketering

In Drupal, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Unionen är en av årets nya storkunder till Salesforce, det berättar nya Sverige-VD:n Dan Bjurman när han pratar om senaste årets framfart och vunna uppdrag i ett decembersamtal med DagensOpinion Brief. Unionen kan ha intresserats av den låga ”NGO” prissättningen samt att det finns färdiga appar för att sköta och driva in donationer via Salesforce.

Salesforce har ett sofistikerat system där de hjälper olika typer av organisationer och organ med främst sitt Salesforce CRM-stöd för ett lägre, ibland initialt obefintligt licensarvode. Det har framförallt tillämpats i USA, där en mängd välgörenhetsorganisationer utnyttjar molnjättens olika typer av sälj- och verksamhetsstöd. Även dessa organisationer startade ofta med ett CRM-stöd, för att få bättre kontroll på genomförda aktiviteter och kontaktytor mot varje individ.

Vi har mer på samma ämne:  Redpill Linpro bygger hyperkommersiell Salesforce enhet

Unionen är sedan 2015 även användare av en större Microsoft Dynamics CRM installation som de använder som en typ av kund/medlemsvårdssystem. Unionen.se är annars en mångårig Drupal-användare samt använt en del custom-ramverk för kampanjsajter och temporära lanseringar.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss