Vad är EPiServer XForms

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstromLämna en kommentar

Fler knapeiga CMS-termer du som kund eller projektledare behöver få bättre grepp om. I samtal med CMS-projektgruppen som jobbar på den nya versionen EPiServer CMS 5 kan XForms vara ett vanligt förekommande begrepp. XForms är W3C's namn för att beskriva ett webbformulär med hjälp av XML. Det används på en stor mängd plattformar (PC, mobil m fl). Idén med XForms är att separera data från presentationslagret. Till skillnad från traditionella HTML webbformulär består XForms av separata...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.