Växjö kommun rullar över på ny EPiServer CMS

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Växjö kommun har rullat över på en ny EPiServer CMS med ImageVault. Det blev en övertydlig carousel med både paus, nummer-kontroll och autoscroll. Samt en tydlig flikingång för E-tjänster och flikar för "Mest läst" (taggar) och "FAQ". Målgrupper välkomnas med en stor huvudmeny utan dropdown. Sökningen är den inbyggda och dess inputfält återupprepas, något irriterande, både i topp och botten. Ett klassiskt inslag som vi inte sett på ett tag men som Växjö valt är "veckans fråga". Dessutom finns...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.