VD-Jimmie kräver responsiva webbar, klart han ska få det

In Nyheter, Polopoly Atex, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I september öppnar äntligen Eskilstuna-Kuriren (ekuriren.se), Södermanlands Nyheter (sn.se) och Katrineholms-Kuriren (kkuriren.se) upp sina responsiva, mobilanpassade sajter. Tidningarna ligger steget efter "mobilegeddon" och sajterna klockar in på Pingdom tester om mellan 7-9 sekunder. Så för att nå alla lokala, eftertraktade sökresultat var det nog även dags för vissa prestandaförbättringar.Det är faktiskt VD Jimmie Näslund på ägarbolaget Sörmlands Media som kräver responsiva sajter för de tre koncerntidningarna på studs. Plattformsvalet är fortfarande Promedias egna CMS, som i sin tur är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.