Virgin America kastar ut all Flash, bygger för iPhone passagerare

In Flash, iPhone, Javascriptramverk, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Virgin Americas CTO Ravi Simhambhatla är säker. I år blir det mobila året på flygbolaget och innan Apple och Adobe löst sin mångåriga kamp om Flash-stöd kommer företaget "nöja sig med" det animerade content-stöd som HTML och JavaScript (AJAX) kan ge. Flygbolagskunder ska kunna: Checka in Ha elektroniska boarding passes och Live se arbetande säkerhetspersonal på sin telefon Dessutom kan jag tänka mig att Ravi Simhambhatla fått en och annan demonstration av kommande HTML5 som gjorde...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.