Volvo släpper Care by Volvo på nya digitalplattformen, stora förändringar på M Mobility

In Contentful, CXM, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det nya bilabonnemanget 2021 från Volvo, Care by Volvo, har släppts under tisdagen. En abonnemangssatsning med möjligheten att prenumerera online och ett mer flexibelt sätt att köra Volvo utan fast bindningstid. Det går även att byta bil eller avsluta abonnemanget med 3 månaders uppsägningstid. Erbjudandet börjar på 5990 SEK per månad. Satsningen marknadsförs och säljs helt digitalt via Volvos nya React-front uppbyggda miljöer.

Volvo tillhör de svenska jättebolag som för vissa projekt, som M Mobility, gått till en mer egen teknikstack på sistone och delvis valt lämna initiativ på svitprodukter som Sitecore (sedan 2011) och Adobe. De har flera egna Contentful och Gatsby-projekt på gång inom koncernen. Men denna delsajt ligger fortfarande kvar under egna, Sitecore-paraplyet.

Samtidigt meddelar Volvo att 2017-initiativet M Mobility, Sunfleet-ersättaren som sedan dess gått back med vad som uppskattas till mellan 500-600 Mkr (bolaget hade redan förra sommaren gått back med över 400 Mkr, enligt Di), gör några större förändringar

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.