Whitehouse.gov skriven i ASP.NET 2.0, Expression Engine CMS fimpat

In Expression Engine, Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstromLämna en kommentar

Nya Whitehouse.gov har släppts, skriven i ASP.NET och utan CMS. HTML-koden validerar dock ganska bra. Barack Obamas nya hemsida har samma design som den uppmärksammade kampanjsajten Change.gov (som låg på Expression Engine CMS som nu kastats ut). Sajten introducerar en vita huset-blogg (utan kommenteringsmöjlighet) samt 6 olika RSS-strömmar, varav en för video. Förutom av Microsoft ASP.NET 2.0 baseras sajten på en Microsoft IIS 6.0 och JQuery 1.2.6. Här finns mer information om sajtens uppbyggnad....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment