Plantagen.se släppt på Expression Engine

In Check out/Kassasystem, Expression Engine, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Lagom till våren då alla trädgårdsfantaster tittar fram har Plantagens Plantagen.se gått live. Det blev det lite ovanligare CMS-valet Expression Engine för den ledande kedjan. Trädgårdskedjan passar även på att skaffa en ny, PHP-baserad e-handel. Enorma laddningstider gör dock att MKSE.com knappt kan testa releasen. Men tanken är att det ska gå att beställa hem 250 olika växtsorter eller köpa för hämtning på närmsta varuhus. Det är designmässigt en release med feta menyer, webfonts, snabbrullande carusel...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nu har den speedats upp en del. Inte kul mitt i problemen att få ännu mer trafik då mkse och ehandel.se skriver om plantagen!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.