Svenska Kakel definierar B2B och B2C, handlar upp ny partner

In Nyheter, Expression Engine by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Malmöbyrån KAN berättar att de vunnit det nya kontot för Svenska Kakel nyligen. Byggnadsmaterialföretaget använder en ExpressionEngine CMS tillsammans med MailChimp Marketing Automation och digitalbyrån ska just börjat mappa upp nya kundresor samt sätter en helt ny digital kanalstrategi och plan för bolagets många både B2C och B2B kunder. Svenska Kakel grundades 1977 av familjen Bergman strax utanför Helsingborg. Sedan starten har de successivt växt med nya anläggningar på flera orter och finns idag även i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon