Windindustry.se live på Expression Engine

In Expression Engine, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

SWID Swedish Wind Industry Database med nya sajten Windindustry.se har valt Expression Engine som CMS. Sajten är en affärsportal och söktjänst för den svenska vindbranschen. Det blev en rätt enkel release med en sökmotor och en dropdown med content från databasen. EE-förespråkande (en av de minst sagt få i Sverige) Kreation stor bakom formgivning och utveckling på open source CMS:et....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment