WPP lägger ned Stockholmsbyrån Mirum, fler service design byråer på väg bort

In CXM, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Trots sitt digitala service design fokus överlevde inte byråkonceptet Mirum i Sverige. Som MKSE.com uppmärksammade lämnade delar av ledningen redan 2019 för att ersättas av influgna representanter från Europa. De valde att istället ansluta till konkurrenten Apegroup.

Resumé skriver att WPP-byrån i det tysta lagts ned. MKSE.com har skrivit om när Mirum har byggt nytt på Drupal/Acquia Cloud Site Factory för Fortum.se och de har därefter även jobbat med Swedish Match och Ahlström-Munksjö.

De går därmed samma möte till ödes som t ex amerikanska CognizantDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Impact Commerce vinner BoConcept kontot


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon