Mirum bakom nya Fortum.se, en procent av sidorna stod för 88% av all trafik till energibolaget

In Cloud / Förvaltning, CXM, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tiden på Microsoft SharePoint är över för svenska Fortum. Sedan ett tag tillbaka använder det finska energibolaget en open source Drupal driftad i kommersiella Acquia Cloud för sin finska, och svenska, webbnärvaro. Samma lösning som ett längre tag använts för t ex centrala fortum.com. Fortum ska främst velat skapa en mer enhetlig varumärkeshantering digitalt över 13 marknader. Dessutom skulle marknadsförarna få mer kontroll över kundupplevelse och få bättre verktyg. Fortum ska även varit intresserade av molnstöd...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon