11 nya kunder väljer Unicorn Titans digitala innovation

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Unicorn Titans jobbar uteslutande med digital innovation och vill hjälpa sina kunder att se nya möjligheter. Det verkar lyckosamt. Till kundlistan har på kort tid TetraPak, Diakrit, Innovation Skåne, Midroc, LKF, Perstorp, Region Skåne, Helsingborgshem, Ferring, Skatteverket och Jordbruksverket anslutit. Unicorn Titans Oscar Berg står även bakom böckerna Digital Workplace och Den Digitala Arbetsplatsen. Bolaget, som sysselsätter två anställda, har ett bra år bakom sig med en omsättning runt två miljoner....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon