Einride köper in ny Digital ID av Forefront

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Einride är ett svenskt transportföretag specialiserade på självkörande fordon. Företaget startade 2016 och har nyligen fått till ett samarbetsavtal med Lidl och DB Schenker och planerar ha de första T-poddarna på vägarna under Q3 2018. I våras togs en ny varumärkesplattform fram och nu lanserar Einride även sin första WordPress webbplats. Forefront har arbetat med att skapa den nya webbplatsen från strategi och konceptutveckling till visuell design och teknisk utveckling. Projektet ska ha inletts med ett gediget...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon