Accenture stämmer webbkund på 0,4 mdr, 50 egna jurister. IBM blandar sig i

In Adobe AEM, CXM, E-handel, Java, Metodik, Nyheter, Offshore development, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Modern tids troligen största webb- och e-handelsflopp rullar vidare. Kriget om uppdrag och ansvar, med en tillhörande stämning på 400 miljoner kronor, mellan Accenture Interactive och Hertz. Kring vad som skulle varit nya, högkonverterande hertz.com 2019/2020. Allt iscensatt på en ny Adobe Experience Manager i molnet och i ett projekt totalt värderat till massiva 4 miljarder SEK (det gällde även en outsourcing till Indien av flera andra digitala IT-tjänster). Accenture stämdes förra våren gällande den uteblivna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon