Södertälje IoT-kopplar upp 160 papperskorgar, släpper chatt-tjänst för bilparkeringsstöd

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Google Voice etc, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Södertälje är verkligen på gång att bli Sveriges smartaste stad. Flera projekt har avlöst varandra under våren från staden. Tillsammans med sponsorn och ortens stolthet Telge Nät har ett grundinfrastruktur kallad LoRaWAN satts upp. Den ger en första infrastruktur för enkla sensorer med låga krav på hastighet och datamängd som i sin tur öppnar upp för olika smarta tjänster. "- Vi ser att arbetet med sakernas internet (IoT) är en viktig del i vårt digitala...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon