Litium tar första kund i Danmark

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Litiums satsning från 2018 på Norge och Danmark har burit frukt. En första kund har vunnits i danska Swim & Fun. Det var lite senare än planerat. Till aktieägarna sade litium i april 2019 att Litium räknade med att de första intäkter från Danmark och Norge skulle komma in under första halvåret 2019. Den danska distributören för trädgårdspooler och tillbehör i Norden ska bygga ny SaaS e-handel. ”- Med Swim & Fun har vi tillsammans med vår...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon