Acquia vill tjäna pengar och snabbar upp flytten från Drupal 7

In Cloud / Förvaltning, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Acquia har släppt ett nytt migreringsverktyg. Men det handlar inte om en automatiserad flytt från Adobe AEM, Sitecore XP eller Episerver DXC. Som annars är vanligt förfarande att skapa whitepapers kring hos aktörer som t ex SAP och Salesforce. Det är en ny accelerator från i juni som ska täppa till alla de hål, individuella bryderier samt olika filosofiska anledningar hundratusentals kunder har haft för att inte uppgraderat till Drupal 8 eller Drupal 9 de senaste 5-6 åren (datumet då ”vattendelaren” Drupal 8 släpptes).

Vi har mer på samma ämne:  Acquia vinner Sony, Universal och Bayer. CDP och MA går bra

Det kommersiellt intresserade bolaget har lagt mycket tid på att ta fram Acquia Migration Accelerator för att övertyga de falanger som gillar den äldre ”forken” bättre och inte ser några fördelar med att ta ”Drupal 8-vägen”.

Acquia ser gärna denna stora kundbas komma upp på nya Acquia Cohesion low-code stödet, egna Customer Success program, Acquia Remote IDEs och så klart egna Acquia Cloud. Alla de delar som Acquia tjänar pengar på när de driftar Drupal.

Vi har mer på samma ämne:  EQT Ventures föredrog Airkit CX framför Wiraya eller en "hög martech"

Drupal 9 beta släpptes nu i mars 2020. Support för både Drupal 7 samt Drupal 8 väntas sluta under nästa år.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss